ID-dagen

Paradepaardje van Beweging.academie ism studiedienst Beweging vzw.

 

Tweejaarlijkse ontmoeting en ontmoeting in ons brede netwerk met 2 dagen inhoudelijk boeiende, uitdagende en inspirerende sprekers, workshops en sessies. 
We houden de vinger aan de pols van samenlevingsvraagstukken.  De volgende editie heeft plaats in 2021. Dat is nog even wachten dus. Maar aarzel niet om je ondertussen al te laten inspireren door materiaal uit onze vorige versies. De ID-dagen zijn steeds weer hun tijd ver vooruit, aan jullie om over de briljante concepten te lezen en ze te vertalen naar jullie eigen praktijk. Beweging.academie helpt je daarbij graag op weg. Neem contact op met één van de medewerkers in ons team 

Vorige edities

2019 MOVE TO CHANGE CHANGE TO MOVE
De powerpoints en foto's van 2019 kan je hier vinden.
2017 DEMOCRATIE
In 2017 waren we te gast in het Zuiderpershuis in Antwerpen. De hoofdspreker was Bart Brandsma over polarisering. Hij was onlangs te gast bij 'Interne keuken' van Radio 1. Het gesprek kan je hier beluisteren. De website van Bart Brandsma vind je hier.
Daarnaast waren er lezingen en workshops en praktijkbezoeken over smartcities, basisbereikbaarheid, buurtgerichte zorg en democratie.